Positieve voedingsstrategieën die werken
Leren proeven en eten is zoals leren lopen, schrijven, fietsen of zwemmen. Het is een leerproces dat stapsgewijs verloopt en vraagt om een aanmoedigende ouder, die enthousiast supportert langs de kant en erin gelooft dat het goed komt. Dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Diëtiste Vicky De Beule licht tijdens deze lezing de principes van haar aanpak "Positief Voeden" toe.
Aan de hand van vele concrete voorbeelden, handige tips en duidelijke tafelregels leert Vicky hoe je een positief eetklimaat creëert dat kan helpen om een scheefgegroeid eetklimaat weer recht te trekken, zodat het thuis aan tafel gezellig wordt.
Wat haal je precies uit dit webinar?
- Hoe kan je gevarieerde eetgewoonten aanmoedigen zonder strijd aan tafel?
- Hoe zorg je (opnieuw) voor een gezellige en ontspannen eetsfeer thuis?
- Krijg praktische tips die je meteen kan toepassen voor plezierige familiemomenten aan tafel
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: +/- 75 min.
- Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 31 oktober 2024 van 14.30u. tot 15.45u. (Live vanuit Boektopia)
- Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
- In deze sessie zal het niet mogelijk zijn om live vragen te stellen.
- De sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot 31/12/2024.
Wie is Vicky De Beule?
Vicky De Beule is communicatiewetenschapper, diëtiste en experte bij Mama Baas. Ze is gespecialiseerd in moeilijk eetgedrag, de eetstoornis ARFID, glutenintolerantie, plantaardig(er) eten en gezonde levensstijl. Ook is ze auteur van ‘Ik lust dat niet’ en ‘Kameleon lust geen kleur’ en werkte mee aan de kookboeken ‘Wat eten we vanavond’ en ‘Wat koken we vanavond’.