Weet wat je op je boterham smeert
Weet wat je op je boterham smeert! Groenten, noten, peulvruchten: heerlijk op de boterham of om spreads van te maken. En bovendien lekker plantaardig en meteen ook beter voor het klimaat. In deze interactieve democooking maken we zelf verschillende soorten vegetarisch broodbeleg. Met in de hoofdrol groenten, noten en vleesvervangers.
Maar we hebben het natuurlijk ook over de positieve impact van veggie broodbeleg. Je verwerkt er makkelijk restjes mee en kan zo voedselverspilling tegengaan, je kan eindeloos variëren en er je eigen draai aan geven. Dat en veel meer ontdek je tijdens de belevingsdag!
Wat valt er te beleven?
- We maken hartig beleg, maar ook zoetekauwen blijven niet op hun honger zitten.
- Groentenspreads? Ook daar wagen we ons aan.
- Ontdek ook heel wat nieuwe smaakcombinaties.
Praktische info
- Duur: 1 uur.
- Max. 20 personen
Laat je inspireren door nieuwe inzichten en praktische tips. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.