5 voedseltrends in de kijker
Zouden onze overgrootouders de manier waarop we eten kweken, koken en bewaren nog herkennen? Eén ding is zeker: de voedingssector staat niet stil.
Niets zo spannend als de toekomst van onze voeding, vindt ook innovatie-experte Veerle Carlier. Ze doet 5 voedingstrends uit de doeken die je vandaag al tegenkomt. Zélfs in je eigen supermarkt!
Op het programma :
- Worden kweekvlees en vertical farming de toekomst?
- Zal koken nog makkelijker worden?
- Welke duurzame verpakking krijgt ons voedsel binnenkort?
- Wat betekent die Nutri-Score nu echt?
- Ken je de Eco-Score al? Een handig label dat je voortaan op alle Boni-voedingsproducten van Colruyt Group vindt, en dat je snel meer vertelt over de milieu-impact van een product dat je koopt.
Wie is onze expert?
Veerle Carlier is Venture Coach en Lead voor Food.
Veerle begeleidt start-ups binnen de foodwereld die het verschil willen maken. Dat wordt gedaan door hen funding te geven, maar ook coaching en extra ondersteuning. Lees meer
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: 2 uur
- Inclusief hapje en drankje
- Maximum 40 deelnemers per sessie
Lees meer over het verloop van een lezing