Trends in food & technologie

Voor 1 pers.

Lezing

€ 7

prijs per persoon

5 voedseltrends in de kijker

Zouden onze overgrootouders de manier waarop we eten kweken, koken en bewaren nog herkennen? Eén ding is zeker: de voedingssector staat niet stil.

Niets zo spannend als de toekomst van onze voeding, vindt ook innovatie-experte Veerle Carlier. Ze doet 5 voedingstrends uit de doeken die je vandaag al tegenkomt. Zélfs in je eigen supermarkt!

Op het programma :

  • Worden kweekvlees en vertical farming de toekomst?
  • Zal koken nog makkelijker worden?
  • Welke duurzame verpakking krijgt ons voedsel binnenkort?

Wie is onze expert?

Veerle Carlier is Venture Coach en Lead voor Food.
Veerle begeleidt start-ups binnen de foodwereld die het verschil willen maken. Dat wordt gedaan door hen funding te geven, maar ook coaching en extra ondersteuning. Lees meer

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2 uur
  • Inclusief hapje en drankje
  • Maximum 40 deelnemers per sessie

Lees meer over het verloop van een lezing

Georganiseerd door:

5 voedseltrends in de kijker

Zouden onze overgrootouders de manier waarop we eten kweken, koken en bewaren nog herkennen? Eén ding is zeker: de voedingssector staat niet stil.

Niets zo spannend als de toekomst van onze voeding, vindt ook innovatie-experte Veerle Carlier. Ze doet 5 voedingstrends uit de doeken die je vandaag al tegenkomt. Zélfs in je eigen supermarkt!

Op het programma :

  • Worden kweekvlees en vertical farming de toekomst?
  • Zal koken nog makkelijker worden?
  • Welke duurzame verpakking krijgt ons voedsel binnenkort?

Wie is onze expert?

Veerle Carlier is Venture Coach en Lead voor Food.
Veerle begeleidt start-ups binnen de foodwereld die het verschil willen maken. Dat wordt gedaan door hen funding te geven, maar ook coaching en extra ondersteuning. Lees meer

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2 uur
  • Inclusief hapje en drankje
  • Maximum 40 deelnemers per sessie

Lees meer over het verloop van een lezing