Smaken en aroma's in de Indische keuken (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 24

prijs per persoon

Ontdek nieuwe kruiden en specerijen

De Indische keuken is hot! Klaar om een variatie aan smaken en aroma’s te leren kennen? Kook vanuit je keuken live mee met onze chef Michaela of Joke.

Ze begeleiden je stap per stap om de echte kip tikka masala te bereiden. Mét bijgerechten natuurlijk! Vegetariër? Dan maak je gewoon onze veggie variant. Na afloop kan je meteen alles op tafel zetten en heerlijk smullen met je geliefden.

Op het programma:

  • We maken kip tikkala masala en een veggie variant met aubergine
  • We ontdekken een lekkere aloo gobi (bloemkool aardappelschotel)
  • Als bijgerechten maken we een raita en kraakvers naanbrood!

Wie is de lesgever?

Michaela houdt van koken en de wereld zien. Al 25 jaar brengt ze van haar reizen inspiratie mee voor lekkere Spar-recepten, die je ook kan ontdekken in onze (digitale) workshops ‘Wereldkeuken’. In India ontdekte ze een rijke en gevarieerde keuken en ze staat al te popelen om enkele recepten met jou te delen.

Joke is de geknipte persoon als het tasty én healthy moet zijn, want als freelance chef en cateraar houdt ze ervan om met heerlijke groenten te koken! Ze is heel enthousiast om haar tips & tricks met jou te delen in onze workshop. Joke houdt ervan om te reizen, bij te leren en een stukje van de wereld op jouw bord te toveren.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u30
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.

Georganiseerd door:

Ontdek nieuwe kruiden en specerijen

De Indische keuken is hot! Klaar om een variatie aan smaken en aroma’s te leren kennen? Kook vanuit je keuken live mee met onze chef Michaela of Joke.

Ze begeleiden je stap per stap om de echte kip tikka masala te bereiden. Mét bijgerechten natuurlijk! Vegetariër? Dan maak je gewoon onze veggie variant. Na afloop kan je meteen alles op tafel zetten en heerlijk smullen met je geliefden.

Op het programma:

  • We maken kip tikkala masala en een veggie variant met aubergine
  • We ontdekken een lekkere aloo gobi (bloemkool aardappelschotel)
  • Als bijgerechten maken we een raita en kraakvers naanbrood!

Wie is de lesgever?

Michaela houdt van koken en de wereld zien. Al 25 jaar brengt ze van haar reizen inspiratie mee voor lekkere Spar-recepten, die je ook kan ontdekken in onze (digitale) workshops ‘Wereldkeuken’. In India ontdekte ze een rijke en gevarieerde keuken en ze staat al te popelen om enkele recepten met jou te delen.

Joke is de geknipte persoon als het tasty én healthy moet zijn, want als freelance chef en cateraar houdt ze ervan om met heerlijke groenten te koken! Ze is heel enthousiast om haar tips & tricks met jou te delen in onze workshop. Joke houdt ervan om te reizen, bij te leren en een stukje van de wereld op jouw bord te toveren.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u30
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.