Smaken en aroma's in de Indiase keuken (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 24

prijs per persoon

Ontdek nieuwe kruiden en specerijen

De Indiase keuken is hot! Klaar om een variatie aan smaken en aroma’s te leren kennen? Kook vanuit je keuken live mee met een van onze chefs.

Ze begeleiden je stap per stap om de echte kip tikka masala te bereiden. Mét bijgerechten natuurlijk! Vegetariër? Dan maak je gewoon onze veggie variant. Na afloop kan je meteen alles op tafel zetten en heerlijk smullen met je geliefden.

Wat maken we?

  • We maken kip tikka masala en een veggie variant met aubergine
  • We ontdekken een lekkere aloo gobi (bloemkool aardappelschotel)
  • Als bijgerechten maken we een raita en kraakvers naanbrood!

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u30
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Ontdek nieuwe kruiden en specerijen

De Indiase keuken is hot! Klaar om een variatie aan smaken en aroma’s te leren kennen? Kook vanuit je keuken live mee met een van onze chefs.

Ze begeleiden je stap per stap om de echte kip tikka masala te bereiden. Mét bijgerechten natuurlijk! Vegetariër? Dan maak je gewoon onze veggie variant. Na afloop kan je meteen alles op tafel zetten en heerlijk smullen met je geliefden.

Wat maken we?

  • We maken kip tikka masala en een veggie variant met aubergine
  • We ontdekken een lekkere aloo gobi (bloemkool aardappelschotel)
  • Als bijgerechten maken we een raita en kraakvers naanbrood!

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u30
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.