Seppe Nobels: BBQ op wereldse wijze

Voor 1 pers.

Digitaal. LifeTalks.

€ 7

prijs per persoon

Laat groenten schitteren, ook in je BBQ-gerechten

Als sociaal bewogen groentechef kookte Seppe Nobels al op heel wat plekken over de hele wereld. “Barbecueën is een techniek die ik op al mijn reizen op de een of andere manier wel tegenkom. Koken op vuur is in veel culturen een ontspannen manier om voedsel te bereiden, te eten én te delen.”

Of dat te rijmen valt met een hart voor groenten en eigen kweek? Zeker! Seppe wil ons warm maken voor gevarieerd grillen, waarbij ook seizoensgroenten de nodige aandacht krijgen.

In dit interactieve webinar staan de kolen gloeiend in de Antwerpse droogdokken. Grillmasters van dienst zijn anderstalige nieuwkomers uit Seppes restaurant ‘Instroom’, die lokale ingrediënten van bij ons klaarmaken met een toets uit hun thuisland. Seppe geeft tekst en uitleg bij de creatieve gerechten en de gebruikte kruiden en technieken. Rode draad in zijn verhaal: leg veggie op de rooster en combineer met vlees of vis voor de liefhebbers.

Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Inspiratie voor creatieve BBQ-gerechten: van voorgerecht tot dessert.
  • Technieken: wat dacht je van groenten garen in zoutkorst of roken op de BBQ?
  • De juiste cuisson voor je grillades? Chef-kok Seppe geeft tips & tricks.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 60 min.
  • Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 8 juni 2023.
  • Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
  • Stel live vragen via de chat.

Nog meer grote, inspirerende sprekers zijn te gast in onze online LifeTalks. Wie zijn ze? Wat is hun verhaal? Ontdek de volledige line-up!



Wie is Seppe Nobels?

  • Vlaamse chef-kok met een passie voor duurzaam koken met lokale, biologische groenten.
  • Vroegere mede-eigenaar van restaurant ‘Graanmarkt 13’ in Antwerpen.
  • Bekend van de tv-reeks ‘Restaurant Misverstand’ en zijn restaurant ‘Instroom Academy’.
  • Auteur van verschillende kookboeken, waaronder het bekroonde ‘Een kookboek’.

Laat groenten schitteren, ook in je BBQ-gerechten

Als sociaal bewogen groentechef kookte Seppe Nobels al op heel wat plekken over de hele wereld. “Barbecueën is een techniek die ik op al mijn reizen op de een of andere manier wel tegenkom. Koken op vuur is in veel culturen een ontspannen manier om voedsel te bereiden, te eten én te delen.”

Of dat te rijmen valt met een hart voor groenten en eigen kweek? Zeker! Seppe wil ons warm maken voor gevarieerd grillen, waarbij ook seizoensgroenten de nodige aandacht krijgen.

In dit interactieve webinar staan de kolen gloeiend in de Antwerpse droogdokken. Grillmasters van dienst zijn anderstalige nieuwkomers uit Seppes restaurant ‘Instroom’, die lokale ingrediënten van bij ons klaarmaken met een toets uit hun thuisland. Seppe geeft tekst en uitleg bij de creatieve gerechten en de gebruikte kruiden en technieken. Rode draad in zijn verhaal: leg veggie op de rooster en combineer met vlees of vis voor de liefhebbers.

Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Inspiratie voor creatieve BBQ-gerechten: van voorgerecht tot dessert.
  • Technieken: wat dacht je van groenten garen in zoutkorst of roken op de BBQ?
  • De juiste cuisson voor je grillades? Chef-kok Seppe geeft tips & tricks.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 60 min.
  • Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 8 juni 2023.
  • Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
  • Stel live vragen via de chat.

Nog meer grote, inspirerende sprekers zijn te gast in onze online LifeTalks. Wie zijn ze? Wat is hun verhaal? Ontdek de volledige line-up!



Wie is Seppe Nobels?

  • Vlaamse chef-kok met een passie voor duurzaam koken met lokale, biologische groenten.
  • Vroegere mede-eigenaar van restaurant ‘Graanmarkt 13’ in Antwerpen.
  • Bekend van de tv-reeks ‘Restaurant Misverstand’ en zijn restaurant ‘Instroom Academy’.
  • Auteur van verschillende kookboeken, waaronder het bekroonde ‘Een kookboek’.