Rabarber: van apero tot dessert (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 20

prijs per persoon

Koken met rabarber: nostalgisch én hip tegelijk

De friszure, groenrode stengel is weer trendy en heeft heel wat culinaire verrassingen in petto. In de meeste (zoete) bereidingen lijkt rabarber fruit, maar het is wel degelijk een groente.

Wil je die gezonde seizoensgroente zelf uitproberen? Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef. Die begeleidt je stap per stap om een heel menu met rabarber te bereiden, van hapje tot dessert.

Op het programma:

  • Apero: kletskoppen met parmaham, rabarberblokjes, sinaasappel en preischeuten.
  • Hoofdgerecht: kip teriyaki met rabarber en wilde rijst met champignons en abrikoos.
  • Dessert: crumblecake met rabarber.
  • We leren ook een sinaasappel ‘à vif’ snijden en mooie roosjes maken van parmaham.

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Koken met rabarber: nostalgisch én hip tegelijk

De friszure, groenrode stengel is weer trendy en heeft heel wat culinaire verrassingen in petto. In de meeste (zoete) bereidingen lijkt rabarber fruit, maar het is wel degelijk een groente.

Wil je die gezonde seizoensgroente zelf uitproberen? Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef. Die begeleidt je stap per stap om een heel menu met rabarber te bereiden, van hapje tot dessert.

Op het programma:

  • Apero: kletskoppen met parmaham, rabarberblokjes, sinaasappel en preischeuten.
  • Hoofdgerecht: kip teriyaki met rabarber en wilde rijst met champignons en abrikoos.
  • Dessert: crumblecake met rabarber.
  • We leren ook een sinaasappel ‘à vif’ snijden en mooie roosjes maken van parmaham.

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.