Michaël Vrijmoed: creatief koken voor gasten

1 pers.

Digitaal. LifeTalks.

€ 7

prijs per persoon

Inspiratie en tips om stress in de keuken te vermijden

Vrienden die blijven eten? Altijd gezellig! Maar wat maak je klaar en hoe kan je zelf ook meegenieten? De ultieme tip van sterrenchef Michaël Vrijmoed is om zoveel mogelijk op voorhand klaar te maken, zodat je tijdens het etentje zo weinig mogelijk in de keuken moet zijn.


“Als ik zelf thuis vrienden ontvang, probeer ik het mezelf ook niet te moeilijk te maken, zodat ik als gastheer ook volop kan genieten van het lekkere eten en samenzijn.”


Hoe jij er ook in slaagt om op de avond zelf niet constant in de potten te staan roeren, toont Michaël in deze interactieve online democooking. Zijn stokpaardjes zijn lokale groenten en seizoensproducten, daarmee maakt hij een smaakvol en haalbaar menu dat je makkelijk kan voorbereiden. Verwacht je aan creatieve recepten en een handig plan van aanpak, dat je leert van de beste. Dus, laat straks die gesprekken aan tafel maar komen, want jij praat relaxed mee!


Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Van hapje tot dessert: hoe maak je een creatief menu met lekkere seizoensproducten?
  • Michaël bereidt de gerechten en legt je haarfijn uit hoe je het doet.
  • Hoe pak je de voorbereiding slim aan? Je krijgt tips & tricks van de topchef.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 75 min.
  • Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 11 september 2023.
  • Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
  • Stel live vragen via de chat.
  • Deze sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot 2 weken na het event.

Nog meer grote, inspirerende sprekers zijn te gast in onze online LifeTalks. Wie zijn ze? Wat is hun verhaal? Ontdek de volledige line-up!



Wie is Michaël Vrijmoed?

  • Vlaamse tweesterrenchef van restaurant Vrijmoed** in Gent.
  • Ging in de leer bij onder andere wijlen Guy Van Cauteren (’t Laurierblad) en Peter Goossens (Hof van Cleve***).
  • Winnaar van o.a. de awards Best Veggie Menu Benelux, Gault & Millau-Dessert van het jaar en Jonge topchef van Vlaanderen.
  • Auteur van de kookboeken Eenvoud en Vrijmoed

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Inspiratie en tips om stress in de keuken te vermijden

Vrienden die blijven eten? Altijd gezellig! Maar wat maak je klaar en hoe kan je zelf ook meegenieten? De ultieme tip van sterrenchef Michaël Vrijmoed is om zoveel mogelijk op voorhand klaar te maken, zodat je tijdens het etentje zo weinig mogelijk in de keuken moet zijn.


“Als ik zelf thuis vrienden ontvang, probeer ik het mezelf ook niet te moeilijk te maken, zodat ik als gastheer ook volop kan genieten van het lekkere eten en samenzijn.”


Hoe jij er ook in slaagt om op de avond zelf niet constant in de potten te staan roeren, toont Michaël in deze interactieve online democooking. Zijn stokpaardjes zijn lokale groenten en seizoensproducten, daarmee maakt hij een smaakvol en haalbaar menu dat je makkelijk kan voorbereiden. Verwacht je aan creatieve recepten en een handig plan van aanpak, dat je leert van de beste. Dus, laat straks die gesprekken aan tafel maar komen, want jij praat relaxed mee!


Wat haal je precies uit dit webinar?

  • Van hapje tot dessert: hoe maak je een creatief menu met lekkere seizoensproducten?
  • Michaël bereidt de gerechten en legt je haarfijn uit hoe je het doet.
  • Hoe pak je de voorbereiding slim aan? Je krijgt tips & tricks van de topchef.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: +/- 75 min.
  • Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 11 september 2023.
  • Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
  • Stel live vragen via de chat.
  • Deze sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot 2 weken na het event.

Nog meer grote, inspirerende sprekers zijn te gast in onze online LifeTalks. Wie zijn ze? Wat is hun verhaal? Ontdek de volledige line-up!



Wie is Michaël Vrijmoed?

  • Vlaamse tweesterrenchef van restaurant Vrijmoed** in Gent.
  • Ging in de leer bij onder andere wijlen Guy Van Cauteren (’t Laurierblad) en Peter Goossens (Hof van Cleve***).
  • Winnaar van o.a. de awards Best Veggie Menu Benelux, Gault & Millau-Dessert van het jaar en Jonge topchef van Vlaanderen.
  • Auteur van de kookboeken Eenvoud en Vrijmoed