Lekkers uit de oven (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 20

prijs per persoon

Ovengerechten to the rescue!

Na een drukke werkdag toch een lekker verse maaltijd op tafel zetten? Ovengerechten zijn altijd en goed idee! Kook live mee vanuit je keuken met onze kok Tine. Ze begeleidt je stap per stap om twee heerlijke ovenschotels te maken.

Terwijl de oven z’n werk doet, dek jij de tafel om straks zalig te smullen met heel het gezin. Je kan een schotel opeten en de andere voor de dag erna bewaren. Of je kan van alles eens proeven en de restjes invriezen voor later. Handig!

Op het programma:

  • We maken een ovenschotel van gevulde aubergine met merguezgehakt, krieltjes, tomatensaus en feta.
  • We koken ook een vegetarische ovenschotel van cannelloni met ricotta, spinazie en tomatencoulis.

Wie is de lesgever?

Tine is leerkracht lager onderwijs van opleiding, maar maakte van de passie voor koken haar beroep. Als drukbezette mama van twee kindjes en eentje op komst, staat ze zelf vaak op zondag in de keuken om eten klaar te maken voor de week die komt.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop

Georganiseerd door:

Ovengerechten to the rescue!

Na een drukke werkdag toch een lekker verse maaltijd op tafel zetten? Ovengerechten zijn altijd en goed idee! Kook live mee vanuit je keuken met onze kok Tine. Ze begeleidt je stap per stap om twee heerlijke ovenschotels te maken.

Terwijl de oven z’n werk doet, dek jij de tafel om straks zalig te smullen met heel het gezin. Je kan een schotel opeten en de andere voor de dag erna bewaren. Of je kan van alles eens proeven en de restjes invriezen voor later. Handig!

Op het programma:

  • We maken een ovenschotel van gevulde aubergine met merguezgehakt, krieltjes, tomatensaus en feta.
  • We koken ook een vegetarische ovenschotel van cannelloni met ricotta, spinazie en tomatencoulis.

Wie is de lesgever?

Tine is leerkracht lager onderwijs van opleiding, maar maakte van de passie voor koken haar beroep. Als drukbezette mama van twee kindjes en eentje op komst, staat ze zelf vaak op zondag in de keuken om eten klaar te maken voor de week die komt.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop