Lekkers uit de oven (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 20

prijs per persoon

Ovengerechten to the rescue!

Na een drukke werkdag toch een lekker verse maaltijd op tafel zetten? Ovengerechten zijn altijd en goed idee! Kook live mee vanuit je keuken met onze kok Tine. Ze begeleidt je stap per stap om twee heerlijke ovenschotels te maken.

Terwijl de oven z’n werk doet, dek jij de tafel om straks zalig te smullen met heel het gezin. Je kan een schotel opeten en de andere voor de dag erna bewaren. Of je kan van alles eens proeven en de restjes invriezen voor later. Handig!

Op het programma:

  • We maken een ovenschotel van gevulde aubergine met merguezgehakt, krieltjes, tomatensaus en feta.
  • We koken ook een vegetarische ovenschotel van cannelloni met ricotta, spinazie en tomatencoulis.

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Ovengerechten to the rescue!

Na een drukke werkdag toch een lekker verse maaltijd op tafel zetten? Ovengerechten zijn altijd en goed idee! Kook live mee vanuit je keuken met onze kok Tine. Ze begeleidt je stap per stap om twee heerlijke ovenschotels te maken.

Terwijl de oven z’n werk doet, dek jij de tafel om straks zalig te smullen met heel het gezin. Je kan een schotel opeten en de andere voor de dag erna bewaren. Of je kan van alles eens proeven en de restjes invriezen voor later. Handig!

Op het programma:

  • We maken een ovenschotel van gevulde aubergine met merguezgehakt, krieltjes, tomatensaus en feta.
  • We koken ook een vegetarische ovenschotel van cannelloni met ricotta, spinazie en tomatencoulis.

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop