Kooktechnieken

Energiek ontbijt on-the-go

“Geen tijd om te ontbijten!” Dat zeg je nooit meer na deze workshop vol makkelijke en evenwichtige ontbijtinspiratie.

Met de wok op reis

In deze workshop wereldkeuken leer je wokken als de beste! Experimenteren met smaak en ingrediënten: de wok kent voor jou geen grenzen meer!

Lasagne, anders dan anders

Lasagne maken? Ja, maar dan nét iets anders. In deze workshop doe je inspiratie op voor lekkere originele lasagneschotels.

Glutenvrij en lactosevrij bakken

Eet jij of iemand van je familie gluten- of lactosevrij? In deze workshop leer je zelf bakken zonder gluten of lactose.

Peulvruchten, onbekend is onbemind

Linzen, (kikker)erwten en bonen zijn veelzijdig en gezond! In deze workshop maken we allerlei voedzame en lekkere gerechten met peulvruchten.

Zelf vegetarische burgers maken

Vegetariër of gewoon af en toe geen vlees of vis? Leer in deze workshop met creatieve ingrediënten zelf de lekkerste veggieburgers maken.

De plantaardige keuken ontdekken

Vaker plantaardig eten, hoe pak je dat aan? Na deze workshop vol tips en recepten eet je stap voor stap meer plantaardig.

Bakken met desem

Met veel geduld om de natuur haar werk te laten doen, maak je zelf een desembrood en allerlei lekkers met de restdesem.

Groenten fermenteren

Fermenteren kan je leren! Ontdek alle voordelen en technieken, krijg tips & tricks en proef de bereidingen.

Vegetarisch broodbeleg, terrines en groentespreads

Maak in deze kookworkshop zelf vegetarisch broodbeleg en spreads met groenten, noten en vleesvervangers.

Snijtechnieken en keukentips

Leer snijtechnieken en ontdek keukentips om tijd te besparen tijdens het koken.

Koken is kinderspel: broodjes bakken

Krokant of mals, een leuke vorm én gepimpt: jullie broodjes zijn gebakken in deze workshop. Schrijf in met je kind van 6 tot 12 jaar!