Kaas op je feestmenu (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Inspirerend leren bij jou thuis

€ 15

prijs per persoon

Ontdek het verrassende smaakpallet van kaas

Say cheese! We laten ons met de glimlach verleiden door een heerlijk stukje goud op ons bord. En associeer je feestelijke kaasschotels vooral met een winterfeest? Weet dat ze ook heerlijk smaken in de lente of de zomer.

Onze kaasmeester Ann keymeulen leert je hoe je kaas kan verwerken in alle gangen van je feestmenu. Welke kazen kies je als voor-, hoofdgerecht of dessert? Hoe serveer je ze? En ze vertelt je vol passie het verhaal achter de kazen die je proeft!

Wat gaan we doen?

  • Ann legt uit hoe je de perfecte kaasschotel maakt.
  • We proeven enkele lekkere kazen onder de deskundige uitleg van de kaasmeester.
  • Je krijgt tips om kaas te verwerken in heel je feestmenu.

Wie is de lesgever?

Ann is keramiste van opleiding, maar koos professioneel een ander pad. Ze werd kaasmeester en kan je écht alles vertellen over Belgische en andere kazen. Ze schreef het boek ‘De kunst van kaas’ en via trainingen, workshops, teambuildings en tastings leert ze al wie wil bij over haar grootste passie. Lees meer.


Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 1u30
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Kijk hier welke kazen je liefst in huis haalt om te proeven.

Lees meer over het verloop van een digitale lezing.

Georganiseerd door:

Ontdek het verrassende smaakpallet van kaas

Say cheese! We laten ons met de glimlach verleiden door een heerlijk stukje goud op ons bord. En associeer je feestelijke kaasschotels vooral met een winterfeest? Weet dat ze ook heerlijk smaken in de lente of de zomer.

Onze kaasmeester Ann keymeulen leert je hoe je kaas kan verwerken in alle gangen van je feestmenu. Welke kazen kies je als voor-, hoofdgerecht of dessert? Hoe serveer je ze? En ze vertelt je vol passie het verhaal achter de kazen die je proeft!

Wat gaan we doen?

  • Ann legt uit hoe je de perfecte kaasschotel maakt.
  • We proeven enkele lekkere kazen onder de deskundige uitleg van de kaasmeester.
  • Je krijgt tips om kaas te verwerken in heel je feestmenu.

Wie is de lesgever?

Ann is keramiste van opleiding, maar koos professioneel een ander pad. Ze werd kaasmeester en kan je écht alles vertellen over Belgische en andere kazen. Ze schreef het boek ‘De kunst van kaas’ en via trainingen, workshops, teambuildings en tastings leert ze al wie wil bij over haar grootste passie. Lees meer.


Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 1u30
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Kijk hier welke kazen je liefst in huis haalt om te proeven.

Lees meer over het verloop van een digitale lezing.