Grillen op z'n Japans

Voor 1 pers.

Kookworkshop. Maaltijd inbegrepen

€ 38

prijs per persoon

Traditioneel BBQ-en? Steek er een (Japans) stokje voor!

Teppanyaki klinkt bekend. En heb je ook al gehoord van robatayaki? Dat is gezellig barbecueën op z’n Japans. Op een grill boven houtskool worden vlees, vis, groenten en gevogelte gebakken.

In deze workshop maken we hét robatagerecht bij uitstek: yakitori (gemarineerde kipspiesjes) en nog meer grillades met een Oosterse toets.

Wat gaan we precies doen?

  • We gaan aan de slag met allerlei typische ingrediënten op spiesjes.
  • We ontdekken lekkere marinades met soja en sesam.
  • We leren de vijf Japanse smaaksensaties (zoet, zuur, bitter, zout, umami) evenwichtig combineren op de BBQ.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 3 uur
  • Prijs per persoon.
  • Inclusief maaltijd.

Lees meer over het verloop van een kookworkshop

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Traditioneel BBQ-en? Steek er een (Japans) stokje voor!

Teppanyaki klinkt bekend. En heb je ook al gehoord van robatayaki? Dat is gezellig barbecueën op z’n Japans. Op een grill boven houtskool worden vlees, vis, groenten en gevogelte gebakken.

In deze workshop maken we hét robatagerecht bij uitstek: yakitori (gemarineerde kipspiesjes) en nog meer grillades met een Oosterse toets.

Wat gaan we precies doen?

  • We gaan aan de slag met allerlei typische ingrediënten op spiesjes.
  • We ontdekken lekkere marinades met soja en sesam.
  • We leren de vijf Japanse smaaksensaties (zoet, zuur, bitter, zout, umami) evenwichtig combineren op de BBQ.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 3 uur
  • Prijs per persoon.
  • Inclusief maaltijd.

Lees meer over het verloop van een kookworkshop