Kook pittig en gedurfd met chocolade
“Koken met chocolade is pure rock & roll”, lacht topchocolatier Dominique Persoone. “Sinds enkele jaren kweken we de witte cacaoboon ‘Criollo’ op onze eigen plantage in Yucatán, Mexico. Tijdens mijn zoektocht naar dat pure goud, daar in het hart van de Maya-cultuur, was ik verrast door de rol die chocolade speelt in de Mexicaanse keuken. De intense smaak van cacao, die ze dan combineren met lekker pittig en gekruid. Voor iemand die houdt van lekker eten is dat puur genieten.”
Wat haal je precies uit dit webinar?
- Je leert verrassend koken met chocolade als ingrediënt.
- Dominique bereidt een typisch Mexicaans gerecht en geeft handige tips & tricks.
- Wil je bewust genieten van chocolade? Dominique neemt je mee in z’n duurzaam verhaal!
Hoe werkt het praktisch?
- Duur: +/- 75 min.
- Deze interactieve sessie is eenmalig en staat gepland op 24 oktober 2023.
- Na inschrijving krijg je de link voor de geplande uitzending.
- Stel live vragen via de chat.
- Deze sessie wordt opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop de link naar de opname. De opname blijft beschikbaar tot 2 weken na het event.
Nog meer grote, inspirerende sprekers zijn te gast in onze online LifeTalks. Wie zijn ze? Wat is hun verhaal? Ontdek de volledige line-up!
Wie is Dominique Persoone?
- Belgische topchocolatier & chef-kok, bekend voor zijn pralines en innovatieve chocoladeconcepten.
- Ook gekend van televisie, waar hij op zender njam! eigen kookprogramma’s heeft.
- Zijn merk ‘The Chocolate Line’ is uitgeroepen tot Chocolatier of the year 2023 door Gault&Millau.
- De shop in Antwerpen kreeg in 2015 de award voor mooiste chocoladewinkel ter wereld.
- Auteur van onder meer het boek ‘Cacao, de Chocoladeroute’ dat bekroond werd als Best Chocolate Book of the World.