De Portugese keuken (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 20

prijs per persoon

Lekkers uit Portugal

De Portugese keuken is zo eerlijk en eenvoudig als ze rijk is aan geschiedenis. Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef.

Die begeleidt je stap per stap om een authentiek Portugees menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Je braadkip ‘vlinderen’ zodat je vlees sappig blijft? Je borden mooi presenteren? Ook zulke tips en technieken krijg je voorgeschoteld in deze online kookworkshop!

Wat maken we?

  • We beginnen met een portonic, een typisch Portugees aperitief.
  • We maken een açorda de bacalhau (kabeljauw in bouillon met koriander).
  • De typische frango na brasa com piripiri (pikante kip met tomatensalade) kan niet ontbreken!

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Lekkers uit Portugal

De Portugese keuken is zo eerlijk en eenvoudig als ze rijk is aan geschiedenis. Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef.

Die begeleidt je stap per stap om een authentiek Portugees menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Je braadkip ‘vlinderen’ zodat je vlees sappig blijft? Je borden mooi presenteren? Ook zulke tips en technieken krijg je voorgeschoteld in deze online kookworkshop!

Wat maken we?

  • We beginnen met een portonic, een typisch Portugees aperitief.
  • We maken een açorda de bacalhau (kabeljauw in bouillon met koriander).
  • De typische frango na brasa com piripiri (pikante kip met tomatensalade) kan niet ontbreken!

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.