De Portugese keuken (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 20

prijs per persoon

Lekkers uit Portugal

De Portugese keuken is zo eerlijk en eenvoudig als ze rijk is aan geschiedenis. Kook vanuit je keuken, live mee met foodie én wereldreiziger Michaela.

Ze begeleidt je stap per stap om een authentiek Portugees menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Je braadkip ‘vlinderen’ zodat je vlees sappig blijft? Je borden mooi presenteren? Ook zulke tips en technieken krijg je voorgeschoteld in deze online kookworkshop!

Op het programma:

  • We beginnen met een portonic, een typisch Portugees aperitief.
  • We maken een açorda de bacalhau (kabeljauw in bouillon met koriander).
  • De typische frango na brasa com piripiri (pikante kip met tomatensalade) kan niet ontbreken!

Wie is de lesgever?

Michaela houdt van koken en de wereld zien. Al 25 jaar brengt ze van haar reizen inspiratie mee voor lekkere Spar-recepten, die je ook kan ontdekken in onze (digitale) workshops ‘Wereldkeuken’. Een van haar favoriete bestemmingen is Portugal en ze staat al te popelen om de recepten die ze daar ontdekte met jou te delen.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.

Georganiseerd door:

Lekkers uit Portugal

De Portugese keuken is zo eerlijk en eenvoudig als ze rijk is aan geschiedenis. Kook vanuit je keuken, live mee met foodie én wereldreiziger Michaela.

Ze begeleidt je stap per stap om een authentiek Portugees menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Je braadkip ‘vlinderen’ zodat je vlees sappig blijft? Je borden mooi presenteren? Ook zulke tips en technieken krijg je voorgeschoteld in deze online kookworkshop!

Op het programma:

  • We beginnen met een portonic, een typisch Portugees aperitief.
  • We maken een açorda de bacalhau (kabeljauw in bouillon met koriander).
  • De typische frango na brasa com piripiri (pikante kip met tomatensalade) kan niet ontbreken!

Wie is de lesgever?

Michaela houdt van koken en de wereld zien. Al 25 jaar brengt ze van haar reizen inspiratie mee voor lekkere Spar-recepten, die je ook kan ontdekken in onze (digitale) workshops ‘Wereldkeuken’. Een van haar favoriete bestemmingen is Portugal en ze staat al te popelen om de recepten die ze daar ontdekte met jou te delen.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 90 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.