De Italiaanse keuken (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 24

prijs per persoon

Buon appetito!

Welke Italiaanse gerechten klinken als muziek in de oren? Pasta, pizza, frittata! Maar wat dacht je ervan om eens een stapje verder te gaan?

Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef Michaela of Marc. Ze begeleiden je stap per stap om een authentiek en verfijnd Italiaans menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Laat je geliefden meegenieten en waan jullie in een typisch Toscaans restaurant.

Wat maken we?

  • Primo: ‘risi e bisi’ met asperges (een typische risotto uit Venetië).
  • Secondo: ‘polpette della nonna’ met ‘sugo di pomodoro’ en ‘finocchi e patate al forno’ (gehaktballen in tomatensaus met venkel en aardappelen in de oven).
  • Dolce: ‘torta di ricotta’ (ricottataart).

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u15 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van eendigitale kookworkshop.

Georganiseerd door:

In samenwerking met:

Buon appetito!

Welke Italiaanse gerechten klinken als muziek in de oren? Pasta, pizza, frittata! Maar wat dacht je ervan om eens een stapje verder te gaan?

Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef Michaela of Marc. Ze begeleiden je stap per stap om een authentiek en verfijnd Italiaans menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Laat je geliefden meegenieten en waan jullie in een typisch Toscaans restaurant.

Wat maken we?

  • Primo: ‘risi e bisi’ met asperges (een typische risotto uit Venetië).
  • Secondo: ‘polpette della nonna’ met ‘sugo di pomodoro’ en ‘finocchi e patate al forno’ (gehaktballen in tomatensaus met venkel en aardappelen in de oven).
  • Dolce: ‘torta di ricotta’ (ricottataart).

Een kookexpert roert mee in de potten

Alle lesgevers van onze digitale kookworkshops weten hoe de vork in de steel zit en jij kan meeproeven van hun culinaire ervaring om het beste uit jezelf te halen. Of ze nu chef-kok zijn of gewoon een passie voor lekker eten hebben, ze laten je graag een wereld van nieuwe smaken en technieken ontdekken en helpen je live met al je vragen. Zo leer je altijd op een fijne manier iets bij, gewoon vanuit je eigen keuken!

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u15 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link krijg je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van eendigitale kookworkshop.