De Italiaanse keuken (digitaal)

Voor 1 pers.

Digitaal. Actief koken bij jou thuis

€ 24

prijs per persoon

Buon appetito!

Welke Italiaanse gerechten klinken als muziek in de oren? Pasta, pizza, frittata! Maar wat dacht je ervan om eens een stapje verder te gaan?

Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef Michaela of Marc. Ze begeleiden je stap per stap om een authentiek en verfijnd Italiaans menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Laat je geliefden meegenieten en waan jullie in een typisch Toscaans restaurant.

Op het programma:

  • Primo: ‘risi e bisi’ met asperges (een typische risotto uit Venetië).
  • Secondo: ‘polpette della nonna’ met ‘sugo di pomodoro’ en ‘finocchi e patate al forno’ (gehaktballen in tomatensaus met venkel en aardappelen in de oven).
  • Dolce: ‘torta di ricotta’ (ricottataart).

Wie zijn de lesgevers?

Michaela houdt van koken en de wereld zien. Al 25 jaar brengt ze van haar reizen inspiratie mee voor lekkere Spar-recepten, die je ook kan ontdekken in onze (digitale) workshops.

Ook Marc is met meer dan 45 jaar ervaring een gefascineerde kok. Hij houdt van gerechten die hem herinneren aan zijn jeugdjaren en recepten die hij meenam uit de wereldkeuken.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u15 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.

Georganiseerd door:

Buon appetito!

Welke Italiaanse gerechten klinken als muziek in de oren? Pasta, pizza, frittata! Maar wat dacht je ervan om eens een stapje verder te gaan?

Kook vanuit je keuken, live mee met onze chef Michaela of Marc. Ze begeleiden je stap per stap om een authentiek en verfijnd Italiaans menu te bereiden, dat je meteen op tafel kan zetten. Laat je geliefden meegenieten en waan jullie in een typisch Toscaans restaurant.

Op het programma:

  • Primo: ‘risi e bisi’ met asperges (een typische risotto uit Venetië).
  • Secondo: ‘polpette della nonna’ met ‘sugo di pomodoro’ en ‘finocchi e patate al forno’ (gehaktballen in tomatensaus met venkel en aardappelen in de oven).
  • Dolce: ‘torta di ricotta’ (ricottataart).

Wie zijn de lesgevers?

Michaela houdt van koken en de wereld zien. Al 25 jaar brengt ze van haar reizen inspiratie mee voor lekkere Spar-recepten, die je ook kan ontdekken in onze (digitale) workshops.

Ook Marc is met meer dan 45 jaar ervaring een gefascineerde kok. Hij houdt van gerechten die hem herinneren aan zijn jeugdjaren en recepten die hij meenam uit de wereldkeuken.

Hoe werkt het praktisch?

  • Duur: 2u15 min.
  • Deelnemen kan via Zoom. De link ontvang je voor aanvang.
  • Stel live al je vragen via de chat.
  • Mogelijk om de sessie te herbekijken tot 1 week na afloop.
  • Raadpleeg hier de ingrediënten- en materiaallijst.

Lees meer over het verloop van een digitale kookworkshop.